Blog

ÇAĞ FİLE BLOG

Güvenlik Filesi Halı Sahalarda Kullanımı

Halı sahalarda kullanılan emniyet ağı topun sahanın dışına çıkmasını engellemek için genel olarak sahanın tavanında kullanılır.
Sahanın sınırlarını belirleyen file kullanımında daha çok balık ağı kullanılsa da bu hava koşullarına, güneş ışınlarına ve darbelere karşı dayanıksız olduğu için doğru bir materyal değildir. Halı sahalarda file uygulaması yaptıracaksanız mutlaka polyamid malzemeden üretilen kaliteli, darbeye karşı dayanıklı ısı, güneş ışığı ve yağmur kar gibi doğa olaylarına dayanıklı fileleri seçmelisiniz. 

Güvenlik filesi üretimi kalite standartlarına uygun olarak gerçekleştirilmektedir. Üretmiş olduğumuz halı saha filelerimiz uzun sürtünmeye, darbelere ve hava şartlarına karşı dayanıklıdır. Halı saha filesi bizlerce ölçü işlemi yapıldıktan sonra arzu ettiğiniz ölçü ve ebatlarda montajı yapılmaktadır. 

İlkelerimizden taviz vermeksizin güvenli adımlarla insan sağlığına ve doğaya zarar vermeden ve kaynakları en etkin şekilde kullanarak file güvenlik sistemleri alanında kaliteli hizmet vermekdir.

Bize Ulaşın

İletişim Bilgileri

  • Kayabaşı mah. 6378.sok. No:22/A Kocasinan/Kayseri
  • 0 554 430 6901
  • info@cagfile.com