Blog

ÇAĞ FİLE BLOG

Güvenlik Filesi İnşaat Alanında Kullanımı

İnşaat güvenlik ağı özellikle son dönemlerde iş güvenliği bakımından oldukça sık tercih edilmektedir. Bunun en önemli nedenleri arasında aslına bakılırsa günümüzde yaşanan iş kazalarının hızla artması yer almaktadır güvenlik filesi üretimi hizmetlerimiz ile kalite konusunda üst sıralarda olan file çeşitlerimiz ile uzun yıllar bir problem olmadan kullanım imkanını bizimle yakalayabilirsiniz. İnşaat alanında üst katlarda oluşabilecek herhangi bir kaza sonrası korumayı yüzde yüz sağlayan ve yaralanma veya ölüm gibi olumsuz etkenleri tamamı ile ortadan kaldırabilen bir file modeli olan inşaat güvenlik filesi kullanımı yasal bir zorunluluktur. Yüksek katta çalışan işçiler için güvenlik sağlayan bu file kullanım ve kurma kolaylığı açısından da oldukça uygundur. Yüksek mukavemetli naylon ya da polyamid malzemeden üretilen file ipleri güneş ışınlarına, yüksek ısıya ve sert hava şartlarına karşı dayanıklıdır. 

Güvenlik filesi inşaat alanlarında montaj kolaylığı, tamir işleminin kolay olması karmaşık bir sisteme sahip olması gibi nedenlerden dolayı sıklıkla tercih edilmektedir. 

 

İlkelerimizden taviz vermeksizin güvenli adımlarla insan sağlığına ve doğaya zarar vermeden ve kaynakları en etkin şekilde kullanarak file güvenlik sistemleri alanında kaliteli hizmet vermekdir.

Bize Ulaşın

İletişim Bilgileri

  • Kayabaşı mah. 6378.sok. No:22/A Kocasinan/Kayseri
  • 0 554 430 6901
  • info@cagfile.com